top of page
Search

Vuokatti Team Sportin jääkiekkokausi 2021-22 oli koronarajoitteista huolimatta erinomainen.

Pelaajamäärät kasvoivat ja lisenssipelaajia oli 160. Juniorijoukkueita pelasi U8, U9, U10, U11, U12 ja U14- sarjoissa. Lisäksi sotkamolaisia junioripelaajia pelasi myös yhteisjoukkueissa, jotka mahdollistivat jääkiekon harrastamisen myös vanhemmissa juniori-ikäluokissa.

Kauden kruunasi sotkamolaisen edustusjääkiekkoilun hienoin saavutus:

II-divisioonan Pohjoisen lohkon mestaruus.

Suomen Jääkiekkoliiton vuoden 2021 tekijäpalkinto: Vuokatti Team Sport/Harri Heikkinen perustelut: Harri Heikkinen on merkittävällä henkilökohtaisella toiminnallaan edistänyt jääkiekkoilun kehitystä paikkakunnallaan. Vuoden Tekijä tunnustus on kiitos työstä alueen jääkiekkoilun hyväksi.


Vuoden 2021 Sotkamon Liikuntateko: Vuokatti Team Sport perustelut: Sotkamon Kiekon ja Juurikkalahden Kirin toiminnat yhdistettiin syksyllä 2020 Vuokatti Team Sportiksi. Uudenaikainen ja aktiivinen toimintatapa on kehittänyt seuratoimintaa vastaamaan sen muutoksia ja mahdollistaa lapsille ja nuorille entistä paremman liikkuvuuden eri lajien välillä. Seura on luonut myös alueelle uutta toimintaa aktiivisella yhteistyöllä, joista esimerkkeinä ovat mm. jääkiekon yläkoululeiritykset ja Juha Malisen jalkapalloleirit.


Kesäkuussa useita VTS:n junioripelaajia osallistui Teemu Selänteen jääkiekkoleirille

Heinäkuussa järjestettiin seuran oma jääkiekkoleiri Vuokatissa.

Kesän aikana järjestettiin yhteistyössä Vuokatin Urheiluopiston kanssa jääkiekon etävalmennus leiritys U15 ja U16-joukkueille.Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Jääkiekon olosuhteet ovat kehittyneet erinomaisiksi Vuokatti Areenan valmistumisen myötä. Vuokatti-Ruka urheiluakatemia aloitti jääkiekon yläkoululeirityksen uutena lajina lukuvuonna 2021 – 2022. Ensimmäiseen yläkoululeiritykseen osallistui liki 50 pelaajaa.

Sotkamon lukioon saatiin jääkiekkolinja

Elokuussa järjestettiin Kuhmon Kiva HT:n ja Jääkiekkoliiton kanssa 3 maaottelua U17-ikäluokassa Vuokatissa ja Kuhmossa.

Elokuussa järjestettiin Vuokatissa Jääkiekkoliiton Pohjoisen alueen seurapäivät

Syyskuussa Pre Pohjola Campissa olivat Vuokatissa mukana VTS:stä Akseli Kaitainen ja Aapo Piirainen

Syksyn aikana järjestettiin yhteistyössä Vuokatti Areenan, Kainuun Erotuomarikerhon ja alueen yrittäjien kanssa useita pelitällejä ja turnauksia. Suurimpana Kiekko-Laserin U13 turnaus, jossa oli mukana 18 joukkuetta ja yli 300 pelaajaa ympäri Suomen.

Maaliskuussa osallistuttiin Euroopan nuorten talviolympiafestivaalit järjestelyihin Vuokatissa.


Comments


bottom of page