top of page
Search

VUOKATTI TEAM SPORT RY KORONAOHJEISTUS 19.2.2022 SAAKKA

Pohjois-suomen Avi on määrännyt uusia rajoituksia kainuuseen to 20.1.2022 alkaen.

Nyt tehdyillä päätöksillä lisätään rajoituksia, ja entisetkin rajoitukset pysyvät voimassa.


Aikuisten harrastustoiminta keskeytetään rajoitusten ajaksi.


Lasten ja nuorten harrastustoiminta jatkuu lisätyillä rajoituksilla.


Harrastustoimintaan saa osallistua vain terveenä.


Jos joukkueenjäsenellä on hengitystieinfektion oireita tai ripulia, joukkueenjäsen ei voi tulla harrastuksiin/peleihin. Jos joukkueenjäsenelle kehittyy koronavirusinfektioon sopivia oireita, pitää hakeutua koronavirustestiin. Kotitestin voi tehdä, mutta tulee huomioida, että negatiivinen kotitesti ei poissulje koronavirusinfektiota.


Mikäli joukkueenjäsenellä todetaan koronavirusinfektio, siitä tulee viipymättä ilmoittaa valmentajalle tai joukkueenjohtajalle, jotta mahdollisesti altistuneet henkilöt voidaan kartoittaa.


Kun joukkue saa tiedon joukkueenjäsenellä todetusta koronatartunnasta, informoimme altistumisesta joukkuetta jatkossa joukkueen whatsapp-ryhmän kautta.

Lähtökohtaisesti tartunnanjäljitys ei ole enää automaattisesti altistuneisiin yhteydessä.


Oireeton joukkueenjäsen voi osallistua harjoituksiin ja peleihin, kun viimeisimmäksi sairastuneen perheenjäsenen oireiden alusta on vähintään 5 vuorokautta. Muualla kuin kotona altistuneisiin oireettomiin lapsiin ei tällä hetkellä kohdistu karanteenirajoituksia.


Seura muistuttaa myös hyvästä käsihygieniasta huolehtimisesta. Maskia suositellaan käyttämään aina pukukopin ja harjoitustilanteen ulkopuolella. Urheilusuorituksen aikana ei maskeja voi/tarvitse pitää.


U08 ja U09 pelaajat jäähallille valmiiksi varusteet puettuna, vain luistimet laitetaan hallilla jalkaan. Vanhemmat jättävät pelaajat sisäharrastustilan ulko-ovelle. Vanhemmat eivät saa tulla pukukoppeihin tai oleskella sisäharrastustiloissa ilman välttämätöntä syytä.


Valmennus ja joukkueenjohto pyrkivät järjestämään harjoitukset jään ulkopuolisia kontakteja minimoiden, esimerkiksi jakaen harjoitusryhmät kahteen pukuhuoneeseen ja huolehtimaan että lapset saapuvat ja poistuvat hallilta välittömästi harjoituksen jälkeen. Harjoitusryhmien väliset kontaktit minimoidaan.


Ottelut pelataan toistaiseksi ilman yleisöä.VUOKATTI TEAM SPORT RY HALLITUS

Comments


bottom of page