top of page
Search

VTS:n koronainfo 30.08.2021.


Kainuun koronatilanne on huolestuttava, tästä syystä pyydämme kaikkia lukemaan alla olevat ohjeet ja seuraamaan itse aktiivisesti viranomaistiedotusta. Samat ohjeet koskevat Jääkiekkoliiton Vuokatissa järjestämää Pohjola Pre‐campia, johon tulee osallistumaan n.80 nuorta jääkiekkoilijaa. Ohjeisiin saattaa tulla pikaisiakin muutoksia viranomaismääräysten muutoksista johtuen, VTS tiedottaa lisää, mikäli tarvetta ilmenee.

Ohjeet pelaajille.  vain terveenä ihmisten ilmoille – kipeänä pysytään kotona ja toimitaan koronaohjeistuksen mukaisesti  pelaajilta EI edellytetä kasvomaskeja hallilla, perusteena tähän on, että he joka tapauksessa harjoittelevat yhdessä ilman maskeja  saavutaan ja poistutaan ripeästi, turhaa oleskelua hallilla, ml. koppitiloissa vältetään.  hallille saavuttaessa ja poistuttaessa kädet pestään saippualla (20 sek) – kun käsien saippuapesu ei ole mahdollista, käytetään käsihuuhdetta.  varataan oma nimikoitu juomapullo ja jokaiselle oma hikipyyhe. Juomapullot täytetään jokaisen pelaajan toimesta. Jokainen myös huolehtii itse muista varusteistaan.  huolehditaan yskimis‐, aivastamis‐ ja niistämishygieniasta ja asia käydään joukkueen kanssa läpi. Sylkeminen ei ole sallittua.  vältetään ”tuulettamista” johon liittyy fyysistä kontaktia. Nyrkkitervehdys (”hokinyrkki”) hanskat kädessä on OK.  kättelemistä ennen ottelua tai sen jälkeen vältetään.  suihkukäynti hallilla hoidetaan ripeästi ja varusteet kerätään harjoituskassiin suihkun ajaksi.  hygieniavälineitä ei saa lainata (shampoo, saippua, deodorantti/vastaavat).

Ohjeet tapahtumien yleisölle ja vanhemmille  vain terveenä ihmisten ilmoille – kipeänä pysytään kotona ja toimitaan koronaohjeistuksen mukaisesti  saatetaan joutua tapahtumakohtaiseen yleisömäärän rajoittamiseen, esim. yksi katsoja / pelaaja / peli  kasvomaskien käyttövelvoite kaikilla katsomossa olevilla  tapahtumaa voi seurata vain yksin tai omassa seurueessaan  seurueiden tulee oleskella katsomossa omissa oloissaan ja seurueet eivät saa sekoittua  seurueiden ja myös yksittäisten seurueisiin kuulumattomien henkilöiden välillä tulee olla 2 m turvavälit  yleisön tulee noudattaa huolella olemassa olevia ohjeita yskimis‐ ja käsihygieniasta Ohjeet vastuuvalmentajille ja jojoille  varmistakaa, että vastuuvalmentajalla tai jojolla on tiedossa kussakin harjoitteessa läsnäolleet pelaajat – näin saadaan tieto mahdollisista altistumista Kainuun koronaseurantaan U09‐pelaajien osalta suositellaan varusteiden pukemista kotona. Vanhemmat voivat ainakin toistaiseksi oleskella hallilla harjoituksen ajan, turvavälit ja maskisuositukset huomioiden. Kajaanissa altistumiset jäähallilla ovat jo johtaneet jääharjoitusten keskeyttämiseen kahdeksi viikoksi, yritetään kaikki tehdä parhaamme, että harjoitukset Vuokatti Areenalla voivat jatkua.

VTS Hallitus

댓글


bottom of page