top of page
Search

Pohjoisen pelit pelattu ja avausviikonlopulta täysi pistepotti mukaan! PaKa kaatui 3-4.

Päävalmentaja Iikka Törnvallin kommentit voitokkaan PaKa pelin jälkeen: "PaKa vei ensimmäistä erää ja meillä taisi painaa vielä edellisen päivän peli jaloissa. Toisessa erässä meillä oli paremmat maalipaikat, mutta PaKa teki maalin. Viimeisessä erässä tasoitettiin ensin peli ja sitten mentiin jo kahden maalin johtoon. Pelin lopussa kahden miehen alivoimalla kovasta taistelustamme huolimatta PaKa pääsi kaventamaan. Pelin loppu puolustettiin hyvin ja otettiin kolme pistettä. Jokainen pelaaja hoiti tänään oman roolinsa hyvin. Veetiltä loistava debyytti maalissa. Juuso ja Iiro onnistuivat tänään maalintekijöinä.

Tänään hyvää oli taistelu ja joukkueelle pelaaminen. Se oli hyvä, että pystyttiin väsyneenäkin parantamaan pelaamista ja nousemaan tappioasemasta kahdesti tasoihin ja lopuksi mentiin vielä ohi. Viisikkopelaamisessa on vielä kehitettävää, mikä on täysin ymmärrettävää kauden alussa."