top of page
Search

Nuorten kesätyöhaku op:n piikkiin VTS:lle on käynnissä 4.3.-31.3.2024


Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. Alueemme yhdistykset työllistävät 15–17-vuotiaita nuoria tänä kesänä OP Kainuun tuella. Kesätöiden hakuaika on käynnissä 4.–31.3. ja työtä haetaan suoraan yhdistykseltä.

Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15–17-vuotias nuori. Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Huomioithan, että voit hakea työtä useammasta mukana olevasta yhdistyksestä, mutta vastaanottaa vain yhden työpaikan.

Nuori, hae kesätyöpaikkaa suoraan yhdistyksestä, jonka kesätyöpaikasta olet kiinnostunut.Hae kesätöitä Vuokatti Team Sportille - viimeistään su 31.3.

Tee vapaamuotoinen hakemus,

lähetä se suoraan yhdistykselle sähköpostiin vuokattiteamsport@gmail.com

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään su 31.3. klo 23:59.

 

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa mm. seuraavat tiedot:  

  • henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti

  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita  

  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito  

  • aiempi työkokemus ja työnantajat  

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.  

Toivotamme sinulle menestystä kesätyön hakuun!

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. Kainuun osuuspankki lahjoittaa yhdistyksille nuoren palkan.

Valtakunnallisesti OP tarjoaa tänäkin vuonna yli 2500 kesätyöpaikkaa 15–17-vuotiaille nuorille OP:n piikkiin yleishyödyllisissä yhdistyksissä. Kyseessä on yhdestoista kesä, jolloin osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään kampanjan kautta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja alkoi vuonna 2014, kun OP Lounaismaa ja OP Valkeakoski haastoivat muut osuuspankit mukaan palkkaamaan nuoria kesätöihin.
Commentaires


bottom of page