top of page
Search

Kainuun kiekkoseurat lähtevät taklaamaan ongelmiaan yhteisvoimin: ”Olemme hukanneet jo paljon, kun tällaista ei ole ollut käytössä aiemmin”

Kainuulaiset jääkiekkoseurat Kajaanin Junnu-Hokki ry, Kuhmon Kiva HT ry, Suomussalmen Palloseura ry ja Vuokatti Team Sport ry ovat päättäneet perustaa yhteisen seurayhteisön Kainuu Hockey Team ry:n.

Kainuu Hockey Team ry:n toiminta alkaa kaudella 2024-25.


Syntyvyys ja nykyiset pelaajamäärät eivät riitä paikkakunnittain joukkueiden muodostamiseen, joten perustettavalla seurayhteisöllä turvataan jääkiekon pelaaminen tulevaisuudessa Kainuun alueen lapsille ja nuorille.

Seurayhteisö Kainuu Hockey Team ry tulee hallinnoimaan sarjapaikkoja ja pelaajaoikeuksia erikseen sovituissa ikäluokkajoukkueissa, jotka ilmoitetaan Suomen jääkiekkoliiton alaisiin sarjoihin seurayhteisön nimissä.

Joukkueet muodostetaan pääsääntöisesti paikkakunnittain ensisijaisesti U11-U16 ikäluokissa olemassa olevan pelaajamäärän perusteella, niin että sarjat ovat pelattavissa turvallisesti kaikilla ilmoitettavilla joukkueilla.

Harjoittelu tapahtuu pääasiallisesti omilla paikkakunnilla harjoitusryhmissä, jotka koostuvat

useammasta ikäluokasta.


Jokaiselle seurayhteisössä mukana oleville ikäluokille on nimetty seuroista ikäkausivastaavat. Ikäluokkavastaavien rooli ja yhteistyö on merkityksellistä toiminnan onnistumiseksi. Ensisijaisen tärkeää on tasapuolisuus seurojen ja pelaajien kesken.

Seurayhteisön hallituksen muodostavat kaksi edustajaa/mukana oleva seura. Ensimmäisenä kahtena toimintakautena hallituksen puheenjohtajana toimii Kajaanin Hokin edustaja.
Vuokatti Team Sport on yksi seurayhteisön jäsenistä.

Comments


bottom of page