Search

Edustuksen kausi käyntiin vierasvoitolla KeKi:stä!

KeKi - VTS 0-2 (0-1, 0-1, 0-0)

Päävalmentaja Iikka Törnvallin kommentit ottelusta:

" Ensimmäinen erä oli vielä hakemista, eikä ihan noudatettu pelitapaa. Onneksi Jaakko karkasi keskialueelta läpiajoon ja teki maalin läpiajon päätteeksi. Toiseen erään parannettiin peliä ja erän alkuun tutkapari Partanen-Vehkaoja värkkäsi ylivoimahyökkäyksestä 2-0 maalin. Muuten erä oli tiukkaa kamppailua ja mentiin päästä päähän. Viimeisessä erässä tunteet vähän kuumenivat ja rangaistuksia jaettiin molemmille joukkueille. Pelin loppu oli meiltä hyvää taistelua, puolustettiin hyvin ja blokattiin laukauksia. Joona pelasi huippupelin maalissa ja torjui harvinaisen nollapelin kakkosdivisioonatasolla. Kenttäpelaajista Saku Partanen ansaitsee maalin lisäksi erityismaininnan esimerkillisestä kahdensuunnan pelaamisesta."