VTS logo vaaka valkoinen.png
U15
VTS-mockup2_edited.jpg
Vuokatti Team Sport U15

Joukkue koostuu 2005-2007 -syntyneistä pelaajista, joten osalla on takana jo vuosikymmen jääkiekkoharrastuksen parissa. Joukkueen pitkä yhteinen taival on kasvattanut tiiviin ja positiivisen yhteishengen pelureiden kesken. Matkan varrella joukkue on täydentynyt parilla Sotkamoon muuttaneella pelaajalla. Vuosien varrella joukkue on osallistunut useisiin turnauksiin, huippuhetkenä Riga Cup:n turnaus 2018 Latviassa. Kausilla 18-19 ja 19-20 joukkue pelasi Pohjois-Suomen ylintä AAA sarjaa, jolloin pelaajat saivat haastetta ikäsarjojen parhaiden pelaajien kanssa.

Tällä kaudella joukkue pelaa U15 AA sarjaa.

Harjoitukset ovat maanantaisin 18.15-20.45, keskiviikkoisin ja perjantaisin 15.30-18.15 sisältäen sekä oheiset että jääharjoitukset.

Osa pelaajista käy osana yksilöllistä pelaajapolkua treenaamassa ja pelaamassa Kajaanin Hokin U16 Mestis joukkueen mukana.

Maalivahti

Kalle Härkönen

Kenttäpelaajat

Tuomas Kemppainen (C), Kasperi Vehkaoja (A), Akseli Kaitainen (A), Iiro Mikkonen, Nelli Huotari, Kalle Tikkanen, Sampo Helkama, Altti Heikkinen, Antti Kinnunen, Osku Hoikka, Aleksander Lukin, Aapo Piirainen, Samuel Huotari

Joukkueenjohtaja

Marko Hoikka

Vastuuvalmentaja

Jarkko Piirainen

Valmentajat

Jussi Härkönen, Timo Tikkanen, Mikko Huotari

Huoltajat

Kalle Mikkonen, Seppo Kemppainen, Janne Salo

Rahastonhoitaja

Riikka Huotari

Joukkueen yhteistyökumppanit

DNA Oy

No-Pan Auto Oy

Saneeraustekniikka Sartek Oy

AM Lukkoasema Oy