edustus 2020-2021.jpg
JÄÄKIEKKO

Vuokatti Team Sport edustusjoukkue 2020-2021

Vuokatti Team Sportin väreissä luistelee tällä kaudella pitkään aikaan pääasiassa Kainuulaisista nuorista miehistä koostuva edustus miehistö. Muutama täsmähankinta on myös tuttuun tyyliin Oulun-seudulta vahvistamassa joukkuetta, kun riittävää määrää pelaajia ei alueelta löytynyt.

Joukkueessa pelaavat pääasiassa aikuiset miehet, mutta mukana on kaksi alle 18-vuotiasta peluria. Yhteensä joukkueessa pelaa 23 pelaajaa.

Jääharjoitukset Vuokatin jäähallissa edustusjoukkueella on keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 19.45. Lisäksi omatoimi harjoittelua vähintään kerran viikossa.

Joukkueen tavoite:

Harjoittaa mahdollisimman laadukasta ja tavoitteellista amatöörikilpaurheilua yhdessä Suomen hienoimmista toimintaympäristöistä Sotkamon Vuokatissa. Joukkue on itse asettanut kaudelle erilaisia välitavoitteita - pärjääminen runkosarjassa mahdollisimman hyvin, sarjapaikan säilyttäminen sekä playoff-paikan saavuttaminen.

Joukkue pelaa Suomen Jääkiekkoliiton alaista 2-divisioonaa lohkossa 5 (pohjoinen), jossa runkosarja koostuu 20:sta sarjaottelusta. Sarjassa pelaa 10 joukkuetta, joista Playoff-vaiheeseen pääsee 8 joukkuetta. Yhdellä loppuu pelit runkosarjaan ja viimeinen karsii mahdollisesta sarjapaikan säilyttämisestä.

Edustusjoukkueen taivalta voit seurata somessa

https://www.facebook.com/sokiedustus

https://www.instagram.com/vuokattiteamsport_edustus/?hl=fi

Edustuksen-runkosarjan-kotiottelut-2020-